Често задавани въпроси

1. Защо Milla e моят избор?
Защото Milla е създадена от хора като теб.
Първоначално ние искахме да направим мелничката за нас и за нашите семейства, за да се храним по-добре, съобразно законите на природата. Вслушахме се във върешния си глас и открихме начина да обработваме зърната правилно. Сега вече и вие може да се радвате на пълноценна и добра храна, която сами да приготвяте в къщи.

Защото Milla е уред, който се грижи за моето здраве.
Приготвяйки сами брашното в къщи, ние не само ще имаме свежо, вкусно и ароматно брашно, но и ще сме сигурни в неговия състав и качество. Най-важната съставка на пълнозърнестото брашно, смляно с домашна каменна мелница не са фибрите от обвивката на семето, а зародиша. Тази част от зърното се отстранява от промишлено приготвените брашна, за да се увеличи трайността на брашното. А в зародиша точно са концентрирани ензимите, витамините и "живота" на бъдещия житен клас.
 
Защото Milla е щадяща и прецизна.
Камъните на домашната мелница са изработени от естествения минерал корунд. Те не са големи, но са ефективни при смилането на брашно от различни зърна. Процесът е кратък и затова не се повишава температурата на брашното при самото смилане. То остава живо, свежо и ухае добре. Според вашето желание, Milla ще направи едро или фино брашно. Толкова е лесно - само завъртете по скалата и затегнете. И вашето желание е изпълнено.

Защото Milla е с високо качество, здрава и ще ми служи дълги години.
Най-важната част - камъка - е изключително здрав! Слитъка от корунд с диаметър 90мм ще мели брашно цял един човешки живот! Прецизната сглобка на мелницата гарантира дългия период на експлоатация и надеждност. Снабдена с мощен мотор, Milla не се спира пред никое твърдо зърно, а превръща в пухкав прах дори царевица, ориз, нахут. Не е шега, че някой ден вашите внуци може да правят брашно със същата мелница избрана от Вас!

Защото Milla е модерна, удобна и екологична.
Със своя елгантен дизайн Milla ще пасне на всяка модерна кухня. В овалната форма е скрит мощен мотор, който за няколко минути произвежда брашно, достатъчно за голям хляб. Натуралните материали за изработка на корпуса - липова масивна дървесина и естествени лакове и смоли за импрегнирането й - са в унисон с разбирането ни за природосъобразен начин на живот. Колкото по-близо до природата, толкова по-добре!

Защото Milla е изгодна инвестиция.
Всички знаем поговорката "Евтиното излиза скъпо". Като създавахме Milla мелниците, се ръководихме от идеята да имаме уред, който да ни служи цял живот. И наистина, ако ползваме мелницата с грижата на добър стопанин и я захранваме с очистено от камъни зърно, то тя е способна да работи не в продължение на години, а няколко поколения. Какво по-изгодно от това? Машина, която да ползват и децата ни.
2. Как се изработва Milla?
3. Какви семена и зърна мога да смилам с Milla?
4. Какво се случва, ако сложа неподходящи семена?
5. Как да почистя камъните на моята мелница?
6. Повишава ли се температурата на брашното при смилане?
7. Може ли да прегрее мелницата?
8. Колко бърза е мелницата?
9. Колко влажно може да бъде семето, което смила мелницата Milla?
10. Колко дълго може да се мели с мелниците и пресата Milla?
Имате различен въпрос от изброените по-горе. Използвайте формата за контакт или ни се обадете.
Качествени мелници и преси за зърно за здравословен живот и дълголетие!

Адрес: гр. София, 1700, ул. Чавдар Мутафов 39-Б
Телефон: 0896 821 865
© 2024 Milla Mills. Всички права запазени.